Blog

Nyheter

Julebord

«Byens beste» blir det sagt hvert år. Og vi er stolte av vårt julebord. Det bugner av lekre smaker; kalde retter i mange varianter, all varmmat du kan tenke deg, og avslutningsvis et rikholdig utvalg av desserter og kaker. Et julebord må nytes – lenge.

Phønix kan legge til rette for rikholdige varianter av varmbuffeter med pinnekjøtt og svineribbe som hovedelement.

Enkelte retter kan serveres ved bordet etter ønske. Mange foretrekker dette fremfor selvforsyning fra buffet.

Ikke alle ønsker å tjuvstarte med julematen. Vi tilbyr også fristende 3- og 4-retters menyer med gode viner som utfyller maten. På denne måten har du smaken av årets pinnekjøtt tilgode til julaften!

Husk å være ute i god tid om du vil ha årets begivenhet hos oss. Mange bestiller fra år til år – og de beste dagene går først.

Nyheter

Konfirmasjon

 

Phønix Selskapslokaler ønsker at konfimanten blir gjort stas på – derfor tilbyr vi eget lokale slik at dere kan nyte god mat i fred og ro, samt holde taler og synge når dere ønsker det.

Bordoppsett, pynting og menyvalg diskuterer vi sammen på forhånd. Konfirmanten har helt sikkert noen ønsker her. Be om vår konfirmasjonsmeny – her vil dere finne mange spennende alternativer.

Det er selvsagt også mulig å nyte kaffe og kaker hos oss. Egen salong til dette vil dere få disponere såfremt vi har ledig kapasistet.

Konfirmasjonsdagene fylles alltid fort opp – så vær tidlig ute med bestilling.

Dere er hjertelig velkommen!

 

Nyheter

Bryllup

 

På Phønix pynter vi vårt hus, ruller ut den røde løperen og tar imot dere i døren med champagnen klar. Vi har stor respekt for denne dagen og vi gjør vårt ytterste for at også stunden på Phønix skal bli en del av de gode minnene dere skal ta med dere videre.

Dere nyter velkomstdrinken i våre koselige salonger. Middagsbordet er dekket i vår spisesal eller vår Festsal. Mange ser for seg hvite duker, hvite stoffservietter, høye lysestaker og flotte blomsteroppsatser. Klassisk, stilfullt og elegant. Andre ønsker farger, småbord og en annerledes ramme rundt bryllupsmiddagen. Dette er opp til dere.

Stort gavebord settes opp i vår foaje – og gavene trenger du ikke hente før om søndagen. Kakebord settes frem til avtalt tid og etter middagen nyter dere kvelden i våre salongermed musikk og dans etter behov. Vår bar er åpen til kl 0200. Noen ønsker å ha fri bar, andre bruker bonger og noen har barsalg, dette er opp til dere å velge.

Nyheter

Selskap/Bankett

Årsfest, jubileum, disputasmiddag, rund dag eller familietreff.

Våre stilfulle og elegante lokaler gir uansett en flott og spesiell ramme rundt ditt arrangement. Runde eller rektangulere bord, hovedbord med utstikkere, småbord eller kongebord. Oppdekking, pynting og lyssetting sørger for at lokalene gir akkurat det inntrykk dere måtte ønske.

Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg med menyvalg og ellers det du måtte ønske. Å arrangere selskap har vi lang erfaring med – og vi deler den gjerne med deg.

Nyheter

Forretningsmiddag

Forretningsmiddager, styremiddager eller årsmiddager -vi har passende lokaler. Chambre separè fra 8 personer og oppover. I tilknytning til dette er det etter middagen mulig å trekke inn i en salong hvor man kan slappe av med nytrukket kaffe, smakfull avec eller andre forfriskninger fra vår bar.

God mat med utfyllende viner og hyggelig servering i lune lokaler.

Ta gjerne kontakt og hør hva vi kan tilby!

Om

Opplevelser i historiske omgivelser

4Eksklusive selskapslokaler
Møte- / konferanselokaler
Historisk atmosfære
Tradisjonell eller moderne meny – enkelt eller avansert
Inspirerende og annerledes

Phønix Selskapslokaler fremstår som unikt, preget av tradisjon og eksklusivitet. Her vil du oppleve en atmosfære som både gir ro og inspirasjon.

De historiske omgivelsene knyttet sammen med moderne fasiliteter gjør Phønix Selskapslokaler attraktive til både møter/konferanser og selskap i alle størrelser. Uansett om dere er en liten gruppe eller noen hundre personer, blir lokalene opplevd som lune, stilfulle og spesielle. Kom gjerne innom for en omvisning.